دو نعمت ناشناخته !
دو نعمت ناشناخته
یکشنبه 7دی93آقای رئیس جمهور بحث شیرین و مستوفایی در مورد اهمیت کشاورزی و نقش آن در اقتدار نظام اسلامی ارائه فرمودند. با عنایت به اینکه ایشان در یک خانواده ی کاسب بازاری پرورش یافته اند برایم بسیار جالب بود که نسبت به ریز و درشت مسائل و موضوعات کشاورزی اطلاعات کافی داشتند و بر همین اساس، دلسوزانه رهنمودهایی را در خصوص وظایف کشاورزان و بخش توزیع و مأموریت های دولت ارائه نمودند. مهم تر آنکه یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید را مدیریت آب کشاورزی برشمردند و توضیح دادند که دولت بیشترین وقت خود را مصروف بخش کشاورزی کرده است و از رسانه ها و به خصوص از صدا و سیما نیز گله کردند که چرا تا کنون این خدمات 16 ماهه ی دولت را منعکس نساخته اند و فقط زبان به انتقاد گشوده اند.
گفتنی است که هر چه دولت های ما قوی تر و خدوم تر باشند من خود فارغ ازخط و ربط و جناح بندی های مرسوم سیاسی احساس افتخار و سربلندی می کنم. برای خودم نیز جالب است که در طول 35 سال گذشته از این که کسانی پیدا شوند و دولت را مورد هجمه قرار دهند و یا خدای ناکرده آن را تضعیف نمایند هرگز قلباً راضی نبوده ام؛ زیرا باورم آن بوده است که دولت با همه ی ضعف و قوت هایش متعلق به انقلاب اسلامی است و جلوتر از اشارات رهبری نیز نباید حرکتی انجام داد. هرچند به جز دولت شهید رجایی که عمر کوتاهی داشت ، دولت های دیگر را به عنوان دولت حزب اللهی نپذیرفته ام.
سخنان ارزشمند جناب رئیس جمهور در مراسم تجلیل از تولید کنندگان برتربخش کشاورزی که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی ایراد گردید، این نقیصه را داشت که بی مقدمه و بدون در نظر گرفتن آنکه قبلاً نیز به نیروهای مسلح تعریضی داشته اند، مقایسه ی نادرستی را طرح کردند و فرمودند اگرانواع تسلیحات را تولید کنیم و کشور از اسلحه پر شود این اقتدار نمی آورد. اقتدار آن جاست که در کشاورزی روی پای خودمان بایستیم و دستمان پیش دیگران دراز نباشد ( نقل به مضمون) . البته بیانی که مایه ی تقویت بخش کشاورزی باشد، سخن درست و به حقی است اما سبب نمی شود که همه ی اقتدار کشور را در این نقطه متمرکز کنیم.زیرا اقتدار منشوری است که هر وجه آن معطوف به یک بخش از ابعادگوناگون مادی و معنوی کشور است. البته ایشان خود هم متوجه این نقیصه شدند و سعی کردند تا آن را تصحیح نمایند اما با ذهنیت پیشین جامعه نسبت به دیدگاه ایشان، کافی نبود. مشخص بود که با این نوع قیاس میان کشاورزی و تولید اسلحه فقط خوراک رسانه ای فراهم می شود.
جالب تر آنکه چون سخنرانی ایشان از شبکه خبر به طور مستقیم پخش می گردید و خبر روز هم در پایین صفحه تلویزیون زیر نویس می گردید، همزمان با مقایسه ایشان اعلام شد که ارتش عراق، استان صلاح الدین را از وجود داعش پاکسازی کرده است و همزمان با آن هواپیماهای آمریکایی به صلاح الدین حمله آورده اند و به اشتباه 30 نفر از نیروهای ارتش عراق را به شهادت رسانده اند. همان لحظه به خاطرم رسید که چنانچه عراق خود تولید کننده انواع تسلیحات می بود می توانست با چند موشک زمین به هوا ، اشتباهی هواپیمای آمریکایی را از هستی ساقط نماید و الآن 30 نفربسیجی مسلمان و ارتشی مجاهد زنده می ماندند تا بعد از امنیت کشورشان بتوانند به کار کشاورزی بپردازند. حدیث « نعمتان مجهولتان الصحه والامان » به یادم آمد و نتیجه گرفتم که ما به کشاورزی نیاز داریم تا صحت و سلامتی خودمان را حفظ کنیم و به تولید اسلحه نیازمندیم تا امنیت خودمان را تأمین نماییم: « و اعدّوا مااستطعتم من قوه...» والسلام!